Over ons

Boschrecht Letselschade Specialisten heeft vele jaren ervaring. Uw belangen staan voor ons voorop. Strijdvaardig, deskundig, betrokken en met persoonlijke aandacht gaan wij verder dan anderen. Wij verplaatsen ons in uw situatie, doen uitgebreid onderzoek en proberen voor u het beste resultaat te bereiken. Met als resultaat dat we in 99% van onze zaken binnen twee weken de aansprakelijkheid regelen, terwijl daar meestal zo’n drie maanden voor staat. Daarnaast behoort Boschrecht Letselschade Specialisten tot de categorie die de hoogste letselschadevergoedingen realiseert.

Boschrecht Letselschade Specialisten staat voor:

  • jarenlange ervaring
  • specialistische kennis
  • realistisch
  • persoonlijke begeleiding
  • heldere communicatie
  • snelheid
  • transparant
  • duidelijke afspraken
  • 24/7 bereikbaar

Specialistische kennis

Boschrecht Letselschade Specialisten heeft jarenlange ervaring en specialistische kennis op het gebied van letselschade en aansprakelijkheid. Onze letselschadespecialisten conformeren zich aan de regels en richtlijnen van meerdere (specialisatie) verenigingen, voor zover het de ondersteuning van slachtoffers van letsel- en overlijdensschade betreft.  Onze betrouwbare, integere letselschadespecialisten staan u bij met deskundig advies, helpen bij het aansprakelijk stellen van de schadeveroorzaker en onderhandelen over een schaderegeling.

De persoonlijkheid van de Draak

Door de jaren heen hebben wij vele honderden tevreden klanten gehad die ons met een Draak associëren, het enige bekende mythische wezen in de Chinese dierenriem. In China staat de Draak voor ongekende kracht, dapperheid, gezondheid, harmonie, vrede en geluk. Draken op daken van gebouwen verjagen demonen en kwaadaardige geesten. Erg actief en wendbaar en heeft een doelbewuste werkhouding. Ambitieus en onvermoeibaar en zeer geïnteresseerd in zijn omgeving. 

De Draak beschikt, zoals Boschrecht, over veel energie, intelligentie en talent. Hij toont zijn grootmoedige kant door anderen te helpen. Altijd bereid om zijn hand in het vuur te steken voor een ander. Door zijn hoogstaande intelligentie en slimheid weet de Draak met iedereen afspraken te maken. Met zijn charme en werkinstelling krijgt de Draak veel respect en ontzag.

Maatschappelijk betrokken

Boschrecht Letselschade Specialisten staat midden in de samenleving. Wij realiseren ons dat wij alleen bestaan dankzij de samenleving. Wij helpen mensen bij letselschade, wij halen er onze medewerkers en maken gebruik van alle faciliteiten die de maatschappij ons biedt. Dat vraagt om een tegenprestatie en daarom hebben wij het maatschappelijk betrokken ondernemen geïntegreerd in onze bedrijfsvoering. Tijdens en naast ons werk doen wij er alles aan de kwaliteit van de samenleving en leefomgeving te verbeteren.

Geheel gratis en vrijblijvend advies!

Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u. Dit adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend!

Contact opnemen

Of bel ons op 06 51 35 07 71

Wat onze klanten over ons zeggen

***** Snel en betrouwbaar ik ben echt top geholpen! (Yusuf Firat)
 Bekijk en lees meer hierover op onze Facebookpagina